Casper Bekken

Een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd

Casper wisselt de intieme sfeer van de akoestische gitaar af met een grensverleggend klankbeeld op zang en gitaar. Hij gebruikt een gitaarsynthesizer, zangeffecten en een looper. Hierdoor klinken meerdere melodieën, meerstemmige zang, akoestisch en elektrisch gitaar gelijktijdig met daaronder een tapijtje van violen of saxofoon. Casper doet dit alles live! Hij maakt slechts bij uitzondering gebruik voorgeprogrammeerde drumtracks.

Casper kan u ook begeleiden als u zelf een lied wilt zingen. Indien u tijdig contact opneemt, zijn verzoekjes altijd bespreekbaar.

Repertoire
Het repertoire is gebaseerd op enkele decennia popmuziekervaring en gaat van de Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Lior en Rolling in the deep van Adele. Een enkel klassiek stuk is zelfs mogelijk. Ook bewerkingen van stevige rocksongs, zoals Alive van Pearl Jam, komen aan bod. Bij Nederlandstalige nummers kunt u vooral denken aan De Dijk, Van Dik Hout en The Scene.

Casper neemt u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd. Luisterplezier en aangepast volume zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

error: Content is protected !!