Juffr. Jannie

Juffr. Jannie is een geweldige invulling voor uw feest!

Bent u op zoek naar rasechte feestmakers voor uw bruiloft of personeelsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de zeer aantrekkelijke prijzen! 

Juffr. Jannie is een Zwols kwartet dat met behulp van (versterkte) akoestische instrumenten en vier goede zangstemmen klassieke en moderne pop/rocksongs omtovert tot dansbare versies. Enorm enthousiasme en een gezonde dosis humor zorgen voor spetterende optredens waarbij het publiek vaak het vijfde bandlid is.

Biografie
De band Juffr. Jannie (voorheen Goeiesmorgens Juffr. Jannie) is in 1997 opgericht door Gerwin Beumer, Thomas Rosdorff en Maurice de Haan naar aanleiding van de vraag van een vriend om live muziek te verzorgen op zijn afstudeerfeestje. Met twee akoestische gitaren en een tamboerijn werden covers gespeeld die elk bandlid vanuit eigen ervaringen in andere bandjes ingebracht had. De tamboerijn werd vervangen door een cajón (Spaans percussie-instrument), hihat en bekken. En er kwam een vierde bandlid bij in de persoon van Sebastiaan van Olst op de basgitaar. Met hem heeft Juffr. Jannie veel mooie optredens verzorgd. Van voorprogramma’s van Jan Smit en Nick & Simon tot kerstshows met Ronnie Ruysdael en de Koninginnedag afsluiting in de tent op het Grote Kerkplein in Zwolle. De band is zelfs naar Praag afgereisd om een optreden te verzorgen in een zaal onder de Karlsbrug.

Vanaf het prille begin heeft het maken van pure muziek met (versterkte) akoestische instrumenten altijd bovenaan gestaan. Meerstemmige zang en verrassende arrangementen zijn belangrijke ingrediënten in de muziek van Juffr. Jannie. Daarnaast is de ongedwongen en spontane sfeer tijdens optredens opvallend. Hierbij kan het publiek het gevoel hebben rond het kampvuur te zitten, maar gaat het net zo goed uit haar dak op swingende dansnummers uit drie decennia popmuziek. Zelfs het dancenummer ‘I Gotta Feeling’ wordt in een swingend akoestisch jasje gestoken. Juffr. Jannie zoekt altijd naar nauw contact met haar publiek en maakt het deelgenoot van het plezier dat de band aan het muziek maken beleeft.

In het najaar van 2013 besloot Gerwin (de gitarist) een punt te zetten achter zijn bijdrage aan Juffr. Jannie. Een meer dan waardige vervanger werd gevonden in Hans Doeleman. Naast het feit dat Hans een begenadigd zanger/gitarist is, introduceert hij ook voor het eerst – in het meer dan 15 jarige bestaan van Juffr. Jannie – toetsen in het instrumentarium van de band.

error: Content is protected !!