Pluto34

Een eigen sound vol muzikaliteit en enthousiasme

Pluto34 ontstaat aan de Plutostraat 34 in Nijmegen. Een doorsnee studentenhuis waar de nodige drank, late uurtjes, lol en bovenal muziek de dagen vullen en waar dan ook door een combinatie van deze facetten de naam Pluto34 ontstaat. Het is op die plek waar de eerste jamsessies plaatsvinden en de grondvesten van de band gelegd worden door Pim, Niels, Sil en bewoner van het huis Jerry.

Dit ‘jam’ gehalte houdt de band nog altijd in zijn greep, want het blijkt de bron voor hun liedjes. Invloeden van dergelijke artiesten zijn dan ook terug te vinden in hun repertoire. Op basis van een flinke dosis lol, fanatisme en muzikaliteit vergaat het de band al geruime tijd erg goed. Met Rik Hulzink (bas) inmiddels al geruime tijd vast in het gezelschap zullen ze komende tijd weer de nodige speelgelegenheden bestieren.

Met maandelijkse optredens in akoestische setting als Zingende Obers en als huisband van diverse kroegen is de band uitgegroeid tot een volwaardige groep muzikanten met een eigen sound waarbij muzikaliteit en enthousiasme gepaard gaan. Niet een standaard cover-band met het geijkte repertoire maar een leuke band met eigen werk en covers in een ander jasje gestoken in het genre pop, soul, funk, reggae en blues. Checken!

error: Content is protected !!