DJ D-WINK

Een allround DJ die leeft voor het draaien!

“Mijn mening is dat elk publiek anders is en niet iedereen dezelfde smaak heeft. Je kan een hele zaak op zijn kop zetten door snel en goed te variëren met stijlen en dat is waar ik goed in ben!”

Op 20-jarige leeftijd kreeg hij de kans om een vaste avond te draaien in Café het Kasteel in Groningen. Na een succesvolle periode daar kreeg hij residentie in Feestcafé Snow Valley te Groningen en Palmbeach te Groningen. Hij kreeg van vele kanten veel steun en het was te merken dat het publiek erg genoot van de setjes van deze DJ! Dit motiveerde hem nog meer om keihard te werken en shows geboekt te krijgen. 

Tegenwoordig doet hij niet alleen in Nederland plaatsen aan, maar ook in Spanje! Op dit moment heeft DJ D-wink twee residenties: Bunnies Bar te Uithuizen en Coyotes Bar te Groningen.

Wanneer ben je nou een echte DJ? Als je Armin van Buuren of Tiësto heet? Of als je mensen uren lang kan entertainen met jouw muziek? Op 25-jarige leeftijd weet DJ D-wink dat je nooit bent uitgeleerd als DJ.

“Ik leef voor het draaien en voed mij met de waardering en de vele glimlachen van mensen die het naar hun zin hebben en bedankend de zaak verlaten aan het einde van een topavond!”

DJ D-wink is o.a. bekend van:

error: Content is protected !!