DJ Jeff Free

Van de huiskamer naar grote buitenfestivals!

Aangezien DJ Jeff Free alles heeft aangenomen toen hij begon met draaien, is hij nu van alle markten thuis. Naast zijn vaste locaties zoals Fox Stadskanaal, Shotto Zwolle, Lounge13 Emmen, Troubadour Hardenberg en Afslag30 Beilen draait hij steeds meer op festivals. Naast deze festivals van ruim 8.000 bezoekers kun je hem ook rustig vinden op een bruiloft of bedrijfsfeest.

Ruim 7 jaar ervaring

Door zijn ervaring van ruim 7 jaar en 2 tot 3 boekingen per weekend maakt het niet uit of hij nu voor 10 man of 1000 man staat te draaien. Gedanst word er altijd! De muziekstijlen die je van hem kunt verwachten zijn allereerst vrouwvriendelijk. Want waar vrouwen zijn… Naast de vrouwvriendelijke muziek kun je de stijlen R&B, Hiphop, Moombahton, Top40, House, Feestmuziek en jaren ’90 ook voorbij horen komen. 

Draaistijl:
Jeff Free kan snel en soepel overschakelen. Van house tot aan Urban, doormixend naar feestmuziek. Het allerliefst draait hij Urban/eclectic, maar alle stijlen die er buiten vallen zijn ook geen probleem. De sfeer is het belangrijkst, en daar lift hij op mee.

DJ Jeff Free is o.a. bekend van:

error: Content is protected !!