FEEST DJ HARRY

Feest met een hoofdletter F!

Feest DJ Harry maakte zijn school niet af. Na oneindige discussies met zijn leraar Nederlands bleef hij Feest met een hoofdletter F schrijven! Na dit besluit stortte Feest DJ Harry zich volledig op een toekomst als DJ! Na een korte carrière met duo Players & Wasted werden de DJ Booths al snel te klein voor deze energieke stuiterbal. De Focus zou en moest volledig op Feest! Na weekend op weekend dansvloeren te vullen en barkeepers te laten zweten gaat vanaf 2015 het #hutjeopzijnkant.

Feest DJ Harry is een fulltime Feest DJ die alle Feesthits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel, dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen in gerenommeerde zaken als Lucky ‘The Feel Good Provider’, Feestcafe Bloopers (populairste danscafé van midden Nederland in 2015) en Shooters Leeuwarden (populairste danscafe van Noord Nederland 2016).

Met zijn geroemde quotes #borrelsindehoogte en #hutjeopzijnkant is Feest DJ Harry een veel geboekte DJ in menig Feestcafé in het Oosten en Noorden van NL. Met z’n vlotte (witte) microfoongebruik maakt hij in de kleinste kroegen de grootste Feesten en laat hij in de grootste Feesttenten zelfs de mensen achterin meezingen.

Dat Feest DJ Harry vandaag de dag nog steeds Feest met een hoofdletter schrijft, neemt niemand hem meer kwalijk. Er is namelijk niets mis met zijn Feestkunde: #hutjeopzijnkant + #borrelsindehoogte!

Feest DJ Harry is o.a. bekend van:

error: Content is protected !!