PRESENTATIE

Voor presentatiewerkzaamheden bent u bij BPM aan het juiste adres!

Onze presentatoren hebben jarenlange ervaring in het presenteren van zowel grote als kleinschalige evenementen, en zowel regionaal als landelijk. Zij weten de juiste sfeer te creëren om uw evenement op een professioneel niveau te kunnen presenteren.

Op deze pagina vindt u ons aanbod in presentatoren.

Wij leverden o.a. presentatoren voor:

De vijfde editie van het SportGala Zwolle, georganiseerd door Sportief Zwolle, is zaterdagavond bezocht door ruim 1.200 sportliefhebbers. Onder hen waren onder meer burgemeester Henk Jan Meijer, de topwielrensters Anna van der Breggen en Kirsten Wild en de topvolleyballers Reinder Nummerdor en Manon Nummerdor-Flier.

Tijdens de ‘Zwolse sportverkiezing’ werden negen bronzen beelden uitgereikt. De presentatie in het sfeervolle Landstede Sportcentrum was in handen van Dennis van der Geest. Hij werd bijgestaan door Lydia Mossel en DJ Martijn Westerink

Bezoek de website

In opdracht van en met John Stubbe Presenteert was Martijn Westerink Music Manager op alle locaties tijdens het WK Beach Volleybal in Den Haag, Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam en verzorgde hij zowel de presentatie als de muziek.

Bezoek de website

Tijdens het EK Volleybal Women 2015 nam Martijn Westerink de presentatie voor zijn rekening en verzorgde hij de muziek.

Bezoek de website

 

 

In opdracht van en met John Stubbe Presenteert verzorgde Martijn Westerink in augustus 2016 het live commentaar bij het Beach Volleyball op het Maracana Plaza Olympic Experience in Den Haag.

Bezoek de website

 

Voor Abiant Lycurgus (landskampioen, bekerwinnaar & Super Cup winnaar volleybal) is Martijn Westerink Music Manager bij elke thuiswedstrijd. BPM Media & Entertainment Facilities (waar BPM Bookings onderdeel van is) heeft een belevingsconcept ontwikkeld rondom de thuiswedstrijden.

Bezoek de website

Tijdens alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal is Martijn Westerink aanwezig als DJ en verzorgt hij de showregie.

Bezoek de website

error: Content is protected !!