Laatste nieuws
24 september 2014

Presentatoren | Willem Gunneman

|
0 Comment
|
Willem Gunneman

© Martin Hogeboom

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties. Willem verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van wekelijkse muzikale colums op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.

Zijn unieke optredens leidden tot enthousiasten reacties van onder meer Jan Peter Balkenende, Herman Finkers, Hans Wiegel, Rudolph van Veen, Jort Kelder en Sjeng Schalken. Optredens op uitnodiging van bedrijven, theaters en organisatiebureaus.

Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Willem’s improvisatietalent spreekt tot ieders verbeelding. U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling. Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend cabaretier, discussieleider, gedreven motivatie, dagvoorzitter (PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Anders dan anders. Verfrissend en helder. Van congressen tot evenementen en sprankelende totaalproducties. Altijd met dat wat u wenst te communiceren in het achterhoofd. Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal of in een interactief één-tweetje met pianovirtuoos Jan Vayne.

Informeer naar de mogelijkheden!

Kijk op www.willemgunneman.nl

YouTube: www.youtube.com/willemgunnemantv

Twitter: twitter.com/willemgunneman

|

Leave a Reply

error: Content is protected !!