SPORTEVENEMENTEN

De beste sfeer voor uw sportevenement!

BPM Bookings heeft in de afgelopen jaren een groot aantal bekende en minder bekende sportevenementen gefaciliteerd. Wij leveren presentatoren, DJ’s en licht- & geluidstechniek om uw sportevenement de uitstraling en feeling te geven die het verdient!

Wij werken o.a. samen met:

Wij werken als Music Manager regelmatig samen met en voor John Stubbe Presenteert tijdens uiteenlopende (sport)evenementen door heel Nederland.

Bezoek de website

Voor Abiant Lycurgus (landskampioen, bekerwinnaar & Super Cup winnaar volleybal) is Martijn Westerink Music Manager bij elke thuiswedstrijd. BPM Media & Entertainment Facilities (waar BPM Bookings onderdeel van is) heeft een belevingsconcept ontwikkeld rondom de thuiswedstrijden. Wij leveren presentatoren en DJ’s en dragen zorg voor de showregie.

Bezoek de website

Lees de toffe referentie van Abiant Lycurgus!

“Begin april 2016 besloot Abiant Lycurgus om de finalewedstrijden om het landskampioenschap te gaan spelen in MartiniPlaza. Dat betekende een hele omschakeling. Hoe maken we daar als club een succes van?

Het begon natuurlijk met het vol krijgen van de hal. De eerste wedstrijd in de finaleserie tegen Seesing Orion gingen wij voor een capaciteit van maximaal 3.100 toeschouwers. Binnen 14 dagen was de zaal uitverkocht! Het allerbelangrijkste was dat de mensen tevreden naar huis gingen. Dat had te maken met topsport in combinatie met geweldig entertainment.

De mensen van BPM zorgden er samen met het publiek voor dat er een prachtige ambiance ontstond. Interactieve acties met de fans, goede muziek en deskundig commentaar maakten er een heerlijke happening van in MartiniPlaza. Gevolg was veel positieve aandacht, vooral op social media, waardoor er een week later maar liefst 4.300 mensen zaten en Abiant Lycurgus in een prachtige entourage kampioen van Nederland werd.

In de zomer van 2016 werd daarom besloten de Champions League wedstrijden weer in MartiniPlaza af te werken. Daarbij werd BPM als eerste vastgelegd om de geweldige sfeer te garanderen. In november bevolkten bij de twee thuiswedstrijden van Abiant Lycurgus maar liefst 7.730 toeschouwers de tribunes in MartiniPlaza en die genoten ook toen weer zienderogen van de prachtige ambiance die BPM samen met deze fans weet te creëren. Zelfs gelouterde topspelers van de tegenpartij keken hun ogen uit en waren trots onderdeel te zijn geweest van dit soort evenementen.

Een mooier compliment konden BPM en Lycurgus niet krijgen!”

Tijdens alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal is Martijn Westerink aanwezig als DJ en verzorgt hij als presentator de showregie.

Bezoek de website

Voor Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) verzorgt Martijn Westerink als presentator en Music Manager regelmatig nationale en internationale wedstrijden.

Bezoek de website

Voor de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond) wordt Martijn Westerink als presentator en Music Manager regelmatig inzet tijdens nationale en internationale wedstrijden.

Bezoek de website

error: Content is protected !!